Fitnes in ostala športna oprema za rekreativne – vrhunske športnike

AZ SPORT d.o.o. je družinsko podjetje, ki je na področju prodaje fitnes opreme dejavno že več kot 25 let. Zastopamo in prodajamo izključno športno opremo za profesionalno ter opremo profesionalno domačo uporabo. Poskrbimo tudi za dostavo in montažo pri nas kupljene športne opreme po celotni Sloveniji.

Odraža nas široka ponudba fitnes opreme, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne športnike. Pri nas boste našli vse, od kardio naprav (tekalne steze, sobna kolesa, eliptičnih naprav, veslaških naprav,…) pa do fitnes naprav in uteži ter malih rekvizitov za funkcionalno uporabo.

fitnes oprema
fitnes oprema

Kakovost in zanesljivost nas odlikuje v sodelovanju z vrhunskimi proizvajalci, ki zagotavljajo visoko kakovost in trajnostno naravnanost. Naša oprema je preizkušena in prilagojena za dolgotrajno uporabo.

Strokovno svetovanje vam omogoča naša ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri izbiri primerne opreme glede na vaše želje in potrebe. Svetujemo vam tudi pri montaži in vzdrževanju kupljene opreme.

Hitra dostava in montaža sta naša prioriteta in sicer poskrbimo za celotne postopek od naročila do montaže opreme v fitnes centru oziroma v vašem domu.

Celotno ponudbo naše opreme si lahko ogledate na naši spletni strani https://az-sport.si/shop/ ali https://www.lifefitness.com/en-us

Nekaj zanimivih citatov znanih osebnosti:

Telo vam bo hotelo dopovedati, da nimate nobenega utemeljenega razloga, da bi nadaljevali. Edini izhod je, da se zanesete na svojega duha, ki k sreči deluje neodvisno od logike. Resnica je, da lahko tečete še hitreje, vendar resnica včasih boli. Bolečina je neizbežna, trpljenje lahko izberete. Vaš najnevarnejši nasprotnik je drobceni notranji glasek, ki želi da odnehate. Če trenirate premalo, tvegate, da ne boste zmogli do cilja, če preveč, da ne boste zmogli do štarta. V kolikor ne morete leteti, tecite, če ne morete teči, hodite, če ne morete hoditi, se plazite. Dobre stvari pridejo počasi – še posebej pri teku na daljše razdalje. Srečno.

AZ SPORT – oprema za vsako telo in vsakogar

Leave a Reply